FUNCTIONALITATI

Detaliere flux

Nomenclatoare pentru definire echipamente, aparate, incercari, standarde, liste de pret, servicii, parteneri, atribute, probe, personal, resurse, unitati de masura.

Multi-user & puncte de lucru

Daca laboratorul dispune de mai multe locatii, in diferite orase, sau prin natura activitatii acestuia necesita mai multi useri [utilizatori in LaborSoft-LIMS pot fi generate infinit puncte de lucru/useri.

Plaje de serii si numere pe formulare

Prin meniul de „Administrare”, pentru fiecare formular utilizat, se pot aloca atat serii cat si plaje de numere pentru ...fiecare punct de lucru existent.

Atribute la nivel de input

Fie ca este vorba de un aparat, un echipament, o proba, o comanda sau o fisa de prelevare exista nevoia clara de a asocia acestora, informatii din cele mai diverse pentru a avea o imagine completa a actiunii.

Rapoarte complexe de activitate

Incepand cu rapoarte simple de activitate si pana la cele complexe, ce inglobeaza date din diferite zone de activitate [inclusiv reprezentari grafice ale evolutiilor], LaborSoft-LIMS are un puternic instrument dedicat managementului laboratorului si prezentarii informatiilor activitatii sub diverse forme.

Trasabilitate informatii

Sistemul ofera facilitatea regasirii tuturor informatiilor de-a lungul intregului flux parcurs, incepand cu inregistrarea comenzii si pana la emiterea buletinului sau a raportului de incercare.

Incadrare rezultate incercari

Una dintre optiunile generale existente in aplicatie este aceea de a emite documente finale inclusiv cu incadrarea automata a rezultatelor [sau... fara incadrare], in limitele impuse de standardul asociat fiecarei incercari.

Registre de intrari – iesiri documente

Este una dintre functiunile cele mai uzuale din aplicatie, dar si cea care elibereaza laboratorul de tot consumul de munca care era necesar in varianta completarii manuale a registrelor.

Versiunizare documente

Prin manualul calitatii, fiecare laborator isi stabileste si configureaza formularele utilizate incepand cu denumirea acestora si pana la informatiile continute precum si dispunerea acestora in pagina. Astfel, LaborSoft-LIMS permite utilizarea uniforma la nivelul intregului laborator a acelorasi formulare.

Atasare fisiere

In multiple zone ale aplicatiei, exista posibilitatea de atasare de documente. Incepand din zona nomenclatoarelor, si trecand prin intreg fluxul pana la nivelul rapoartelor, sistemul permite atasarea de fisiere in formate din cele mai diverse.

Apasati pe imagine pentru a o mari

Copyright © 2021 LaborSoft-LIMS